Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

ZOLETIL 100 MG/ML X 10 ML INJECTABIL

Cod: M44

Detalii produs


COMPOZITIE 1 flacon de pulbere contine : Tiletamina ……………………………….125 mg. Zolazepam ……………………………..125 mg.

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR
ZOLETIL 100 MG/ML X 10 ML. SOLUTIE INJECTABILA

COMPOZITIE
1 flacon de pulbere contine :
Tiletamina ……………………………….125 mg.
Zolazepam ……………………………..125 mg.
Sulfat de sodiu anhidru…………..9.08 mg.
Lactoza……………………………………400 mg.
1 flacon de solvent contine :
Apa pentru preparate injectabile...5 ml.

SPECII TINTA
Cabaline, Rumegatoare, Porcine, Pasari, Caini, Pisici, Iepuri, Alte specii.

INDICATII
Produsul este un agent anestezic pentru caini, pisici si animale salbatice: Contentie si anestezie generala de scurta durata necesara in timpul examenelor clinice si interventiilor chirurgicale (radiografie, ortopedie, chirurgie abdominala si maxilo-faciala, suturi, etc…).

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Se reconstituie solutia extemporaneu, inainte de injectare, prin adaugarea a 5 ml de sovent (apa pentru preparate injectabile).
Se administreaza pe cale intramusculara sau intravenoasa.
Dozajul este exprimat in mg de produs total : ZOLETIL contine 100 mg/ml de solutie reconstituita. Numai  intramuscular.
 Doza totala injectata (initiala si suplimentara) nu trebuie sa depaseasca doza maxima tolerata de 30 mg/kg greutate corporala, la caini si pisici.

CONTRAINDICATII           
Nu se va utiliza in caz de: insuficienta pancreatica, tratamente cu organofosforice, hipertensiune intracraniana, insuficienta cardiaca si respiratorie.

Recomandari privind administrarea corecta:        
Premedicatie: Sulfat de atropina Caine: 0.1 mg/kg greutate corporala, subcutanat, cu 15 min inainte de injectia cu Zoletil. Pisica : 0.05 mg/kg greutate corporala, subcutanat, cu 15 min inainte de injectia cu Zoletil. 
Trezirea : Analgezia persista mai mult timp decat anestezia chirurgicala. Revenirea la starea normala este progresiva, rapida (2 la 6 ore, in medie), calma (trebuie evitate zgomotele, lumina excesiva).
Trezirea poate fi intarziata la animalele obeze sau varstnice sau in caz de supradozare.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie multispecie
UM FL

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL III 2019

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro