Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Spring Sale

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

ANIMEDAZON SPRAY 211 ML

Cod: AED

Detalii produs


COMPOZITIE Clorhidrat de clortetraciclina 3.210g

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR
Animedazon Spray 2.45% suspensie spray cutanat pentru bovine, ovine si suine

COMPOZITIE
Clorhidrat de clortetraciclina 3.210g
Patent blue V 85% 0.23g
Izobutan 92.2g

SPECII TINTA
Bovine, ovine si suine

INDICATII
Tratamentul leziunilor traumatice sau chirurgicale superficiale contaminate cu agenti sensibili la clortetraciclina. Produsul poate fi utilizat ca parte a tratamentului pentru infectii superficiale ale pielii si copitelor, mai ales dermatita interdigitala si dermatita digitala cauzata de microorganisme sensibile la clortetraciclina.

CONTRAINDICATII
Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la tetracicline. Nu se utilizeaza pe ugerul animalelor care dau lapte, daca laptele este pentru consum uman.

REACTII ADVERSE
Pot aparea rareori reactii de hipersensibilitate.

MOD DE ADMINISTRARE
Animedazon Spray este indicat pentru administrare cutanata. Agitati bine flaconul inainte de pulverizare. Recipientul trebuie tinut la o distanta de aproximativ 15-20cm de suprafata care urmeaza sa fie pulverizata; pulverizati timp de 3 secunde, pana cand zona supusa tratamentului este colorata uniform. In cazul infectiilor la copita, acest tratament trebuie repetat dupa 30 de secunde.pentru tratamentul leziunilor superficiale contaminate cu agenti sensibili la clortetraciclina se recomanda o singura administrare. Pentru tratamentul dermatitei digitale se recomanda doua administrari la un inerval de 30 de secunde timp de 3 zile consecutiv, o data sau de doua ori pe zi.pentru tratamentul celorlalte infectii ale copitei se recomanda administrarea cu un interval de 30 de secunde, o data sau de doua ori pe zi. In functie de gravitatea leziunii si de rata de ameliorare, tratamentul trebuie repetat in interval de 1-3 zile.


TIMP DE ASTEPTARE
Carne si organe: 0 zile
Lapte : 0 zile
Partea patata a pielii porcului trebuie inalturata inainte ca restul animalului sa fie utilizat pentru consum uman.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie multispecie
UM buc

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro