Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Spring Sale

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

TILODEM 50 10GR

Cod: TD1

Detalii produs


Tilozina

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
TILODEM 50 10 GR

COMPOZITIE:
Substanta activa:
1 gram produs contine:
Tilozina tartrat.................................................. 500 mg (echivalent cu 400 mg tilozina baza)
Excipient (lactoza monohidrat) qs.ad................... 1 g.

INDICATII:
Tilodem 50 se utilizeaza pentru actiune locala si sistemica, reprezentand un antibiotic de interventie atunci cand au aparut tulpini microbiene penicilino-rezistente. Se recomanda pentru suine si pasari în tratamentul infectiilor primare sau secundare, locale sau sistemice produse de germeni sensibili la tilozina : tratamentul pneumoniei enzootice a porcului, dizenteriei cu Serpulina (Brachispira), bolii respiratorii cronice la pasari, enteritelor, bronhopneumoniilor, metritelor, piodermitelor, infectiilor urinare, mastitelor, artritelor, omfaloflebitelor, salpingitelor.

CONTRAINDICATII:
Nu se administreaza la animale cu hipersensibilitate cunoscuta la tilozina sau alte macrolide.

REACTII ADVERSE:
Nu sunt.

SPECII TINTA:
Suine, pasari (pui carne, pasari de reproductie, gaini ouatoare, tineret înlocuire).

MOD DE ADMINISTRARE:
La pasari: se administreaza oral, în doza de 30-40 mg tilozina/kg greutate corporala/zi (75 - 100 mg Tilodem 50 /kg greutate corporala/zi),timp de 4-5 zile consecutive.
La suine: doza este de 25-30 mg tilozina /kg greutate corporala/zi (62,5 - 75 mg Tilodem 50/kg greutate corporala/zi), timp de 4-5 zile consecutive.

TIMP DE ASTEPTARE:
Pentru carne si organe de suine : 10 zile de la ultima administrare. Pentru carne si organe de pasare: 4 zile de la ultima administrare. Pentru oua: 4 zile de la ultima administrare.

ATENTIONARI SPECIALE:
Persoanele cu hipersensibilitate cunoscuta la tilozina sau la excipientul produsului trebuie sa evite contactul cu produsul.
Pentru a se preîntampina orice efecte neplacute, la manipularea produsului se recomanda purtarea manusilor, a ochelarilor de protectie si mastilor de protectie pentru praf.
In caz de ingestie accidentala a produsului sau daca apar simptome caracterizate prin prurit cutanat sau iritatii ale pielii, adresati-va imediat medicului si aratati-i prospectul produsului sau eticheta Manifestarile serioase, de tipul: umflarea fetei, buzelor sau pleoapelor însotite de dificultati ale respiratiei, necesita asistenta medicala de urgenta.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0.01
Specie multispecie
UM PL

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro