Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

TILODEM 50 10GR

Cod: TD1

Detalii produs


Tilozina

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
TILODEM 50 10 GR

COMPOZITIE:
Substanta activa:
1 gram produs contine:
Tilozina tartrat.................................................. 500 mg (echivalent cu 400 mg tilozina baza)
Excipient (lactoza monohidrat) qs.ad................... 1 g.

INDICATII:
Tilodem 50 se utilizeaza pentru actiune locala si sistemica, reprezentand un antibiotic de interventie atunci cand au aparut tulpini microbiene penicilino-rezistente. Se recomanda pentru suine si pasari în tratamentul infectiilor primare sau secundare, locale sau sistemice produse de germeni sensibili la tilozina : tratamentul pneumoniei enzootice a porcului, dizenteriei cu Serpulina (Brachispira), bolii respiratorii cronice la pasari, enteritelor, bronhopneumoniilor, metritelor, piodermitelor, infectiilor urinare, mastitelor, artritelor, omfaloflebitelor, salpingitelor.

CONTRAINDICATII:
Nu se administreaza la animale cu hipersensibilitate cunoscuta la tilozina sau alte macrolide.

REACTII ADVERSE:
Nu sunt.

SPECII TINTA:
Suine, pasari (pui carne, pasari de reproductie, gaini ouatoare, tineret înlocuire).

MOD DE ADMINISTRARE:
La pasari: se administreaza oral, în doza de 30-40 mg tilozina/kg greutate corporala/zi (75 - 100 mg Tilodem 50 /kg greutate corporala/zi),timp de 4-5 zile consecutive.
La suine: doza este de 25-30 mg tilozina /kg greutate corporala/zi (62,5 - 75 mg Tilodem 50/kg greutate corporala/zi), timp de 4-5 zile consecutive.

TIMP DE ASTEPTARE:
Pentru carne si organe de suine : 10 zile de la ultima administrare. Pentru carne si organe de pasare: 4 zile de la ultima administrare. Pentru oua: 4 zile de la ultima administrare.

ATENTIONARI SPECIALE:
Persoanele cu hipersensibilitate cunoscuta la tilozina sau la excipientul produsului trebuie sa evite contactul cu produsul.
Pentru a se preîntampina orice efecte neplacute, la manipularea produsului se recomanda purtarea manusilor, a ochelarilor de protectie si mastilor de protectie pentru praf.
In caz de ingestie accidentala a produsului sau daca apar simptome caracterizate prin prurit cutanat sau iritatii ale pielii, adresati-va imediat medicului si aratati-i prospectul produsului sau eticheta Manifestarile serioase, de tipul: umflarea fetei, buzelor sau pleoapelor însotite de dificultati ale respiratiei, necesita asistenta medicala de urgenta.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie multispecie
UM PL

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro