Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Spring Sale

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

ALBASTRU DE METILEN 1% *100ML

Cod: AB10

Detalii produs


Albastru de metilen

Pachete care contin acest produs:
ALBASTRU DE METILEN 100 ML PROMO 10+1 GRATIS

Descriere

ACTIUNE FARMACOTERAPEUTICA:
Albastru de metilen este un antiseptic local moderat si durabil, favorizand cicatrizarea, usor analgezic, calmant al durerii, provocate de arsuri, plagi, degeraturi, etc.

INDICATII
Este recomandat pentru caini, pisici, hamsteri, porcusori de Guineea, pasari exotice. Se recomanda in inflamatii superficiale ale mucoaselor oculare, bucale, faringiene, genitale, in plagi, etc., iar la pasari exotice in prevenirea si combaterea unor boli infectioase bacteriene.
Administrat in apa de baut Albastru de metilen se absoarbe rapid in tubul digestiv, activand procesele oxidoreducatoare din organism si se elimina prin urina pe care o coloreaza in verde-albastrui actionand ca antiseptic al aparatului excretor.
Se recomanda pentru aplicatii locale pe plagi ale pielii si mucoaselor.

CONTRAINDICATII
Nu exista.

REACTII ADVERSE
Produsul este bine tolerat in dozele terapeutice.

SPECII TINTA
Caini, pisici, hamsteri, porcusori de Guineea, pasari exotice.

POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CAILE SI MODUL DE ADMINISTRARE:
Se folosesc solutii apoase cu 0,7% albastru de metilen prin diluarea 35 ml solutie de 2% cu apa distilata pana la 100 ml.
Pentru decontaminarea apei de baut in cazul bolilor infectioase se administreaza timp de 2 - 3 zile 1 ml de albastru de metilen 2% la 100 ml de apa.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie multispecie
UM Buc

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro