Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Spring Sale

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

ASCATRIX 150 CP

Cod: 6900

Detalii produs


Adipat de piperazina

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR
ASCATRIX Comprimate

COMPOZITIE:
Adipat de piperazina............... 0.30 g

ACTIUNE FARMACOTERAPEUTICA:
Ascatrixul este adipat de piperazina, adica sarea piperazinei cu acidul adipic. La nivelul intestinului adipatul de piperazina se dedubleaza punand in libertate piperazina, care are efect vermifug si usor parasimpaticomimetic, ceea ce ajuta la eliminarea viermilor.

INDICATII:
Se   recomanda in ascaridioza, heterachidoza, capilarioza la pasari, strongilatoza   la pisici, uncinarioza la caini si pisici, ascaridoza la porci si vitei.
Nu se administreaza femelelor carnasiere aflate in a doua jumatate a perioadei de gestatie.

MODUL DE ADMINISTRARE Sl DOZE:
La pasari se poate administra individual cand este un numar mai mic de pasari astfel:
-Comprimate de Ascatrix calculand cate un comprimat de 0,30 g pentru un kg. greutate vie, in cazul infestatiilor slabe si 2 comprimate in cazul infestatiilor masive.
-Solutia apoasa 10% preparata in momentul folosirii. Din aceasta solutie se administreaza cate 3 ml (0,30 g) Ascatrix pentru un kg. greutate vie. Administrarea se face in gusa prin esofag, cu ajutorul unei pipete (la porumbei) sau cu ajutorul sondei ingluviale. (Aceasta este un tub de cauciuc subtire - de preferat tubul pentru ventil de bicicleta - lung de 15 cm care se adapteaza la capatul unei seringi).
La tineretul porcin se foloseste zilnic doza de 0,30 g pentru un kg. de greutate vie timp de 2 zile consecutiv in amestec cu 1/4 din tainul de dimineata, care se administreaza cu 4-5 ore intarziere fata de ora obisnuita. Tratamentul se repeta odata la 18-21 de zile.
La scroafe cu greutati corporale peste 80-100 kg se va micsora doza la 0,15-0,20 g/kg corp, administrandu-se dupa acelasi procedeu.
La caini si pisici se folosesc comprimatele de Ascatrix calculandu-se cate 0,20 g pentru 1 kg greutate vie, adica un comprimat de Ascatrix de 0,30 g pentru 1,5 kg greutate vie. Dupa o ora de la administrarea Ascatrixului se administreaza si un purgativ uleios (ulei de ricin).
In infestatii masive, o singura administrare de Ascatrix nu asigura eliminarea tuturor helmintilor. De aceea tratamentul trebuie repetat la 5 - 7 zile. De asemenea pentru a fi eliminate si formele tinere care vin ulterior in intestin din ciclul de migratie, este necesar sa se execute un tratament si dupa 18-21 zile de la primul tratament. Acest tratament este obligatoriu indiferent daca se repeta sau nu tratamentul la 5 - 7 zile.

TIMP DE ASTEPTARE:
Carnea animalelor sacrificate se da in consum dupa 3 zile de la ultimul tratament.

PREZENTARE:
Pungi a cate 150 comprimate

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro