Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

SINGAL F 100CP

Cod: 618

Detalii produs


Flubendazol

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR
SINGAL F 100 CP

Compozitie: 1 comprimat contine:
Flubendazol.........................5 mg.
Excipienti (lactoza monohidrat, celuloza microcristalina, acid stearic, amidon, stearat de magneziu, talc, dioxid de siliciu coloidal), q.s.ad........compr.

ACTIUNE FARMACOTERAPEUTICA
Flubendazolul este un antiparazitar antihelmintic din grupa benzimidazolilor. Se administreaza pe cale orala la pasari, fiind bine tolerat.
Este activ asupra nematodelor gastro-intestinale, cestodelor si in particular asupra helmintilor cu localizare traheala. Interactiunea flubendazolului cu sistemul microtubular al celulelor ale parazitilor conduce la autoliza si necroza completa a celulelor. Flubendazolul distruge nu numai formele adulte ale parazitilor, ci si stadiile larvare aflate in migratie in corpul animalului. De asemenea, are efect ovocid. Dupa administrarea orala, flubendazolul este absorbit partial in intestin si efectul maxim este obtinut dupa o jumatate de ora. Absorbtia este crescuta cand substanta se administreaza dupa masa. Flubendazolul administrat pe cale orala se elimina in cea mai mare parte in forma sa activa prin fecale si doar intr-o proportie mica prin urina.

SPECII TINTA
Pasari (gaini, curcani, fazani, gaste si rate).

INDICATII
Produsul este recomandat la pasari, in tratamentul helmintozelor produse de urmatorii paraziti: Syngamus trachea, Ascaridia dalli, Heterakis gallinae, Capillariaspp, Amidostomum anseris, Trichostrongylus spp., Railletina spp.

MOD DE ADMINISTRARE
- pasari adulte 2 cp/kg/2 zile consecutiv.
- pentru tratamentul singamozei la pui:
-1 cp/pui cu greutate mai mica de 500 grame, 2 zile consecutiv;
-2 cp/pui cu greutate mai mare de 500 grame, 2 zile consecutiv.

CONTRAINDICATII
Nu se administreaza la porumbei si papagali.

TIMP DE ASTEPTARE
Carne: 14 zile;
Oua: 7 zile.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro