Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Spring Sale

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

AMFLEE CAT 50 MG

Cod: AMFC

Detalii produs


Fipronil

Descriere

DENUMIREA PODUSULUI
AMFLEE CAT 50 MG 

AMFLEE  50 mg solutie spot-on pentru pisici.

DECLARAREA (SUBSTANTEI) SUBSTANTELOR ACTIVE SI A ALTOR INGREDIENTE (INGREDIENTI)
1 pipeta (0,50 ml) contine:
Substanta activa:
Fipronil 50 mg.
Excipienti:
Butilhidroxianisol (E320)             0,10 mg;
Butilhidroxitoluen (E321)            0,05 mg.
 

Indicatii
Amflee Spot-On este un produs antiparazitar de uz extern ce contine fipronil si este indicat in tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici (Ctenocephalides spp) capuse (Rhipicephalus spp Dermacentor spp Ixodes spp) si a infestatiilor cu paduchi malofagi la pisici. Amflee Spot-on are o eficacitate insecticida persistenta de pana la 5 saptamani impotriva puricilor si o eficacitate acaricida de pana la 2 saptamani impotriva capuselor. Amflee Spot-On poate fi utilizat ca parte a strategiei de tratament pentru dermatita alergica cauzata de intepaturile puricilor (FAD) in cazul in care aceasta a fost diagnosticata anterior de catre medicul veterinar.

Compozitie:
Amflee Spot-On pentru pisici: fipronil 50 mg;
excipienti: butilhidroxianisol(E320) 0, 10 mg;
                   butilhidroxitoluen(E321) 0, 05 mg.

Calea de administrare: aplicare externa pe piele.

Metoda de administrare:
Scoateti pipeta cu doza unica din punga triplex. Tineti pipeta cu doza unica in pozitie verticala rasuciti si trageti capacul. Intoarceti capacu si plasati celalalt capat al capacului pe pipeta cu doza unica. Impingeti si rasuciti capacul pentru a perfora sigiliul apoi indepartati capacul de la pipeta cu doza unica. Indepartati parul animalului de pe zona dintre spate pentru a face pielea vizibila. Puneti varful pipetei cu doza unica pe piele si presati pipeta de mai multe ori pentru a goli continutul direct pe piele intr-un singur loc.

Contraindicatii: In absenta datelor disponibile produsul nu se utilizeaza la pisici cu varsta mai mica de 8 saptamani si/sau cu greutatea mai mica de 1 kg. Nu se utilizeaza la animalele bolnave (boli sistemice febra) sau la cele aflate in convalescenta. Nu se utilizeaza la iepuri datorita riscului de aparitie a unor reactii adverse sau chiar a mortii. Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti.

Reactii adverse: in cazul in care apare lingerea se poate observa hipersalivatie de scurta durata datorata in principal naturii excipientilor. Dupa utilizare printre reactiile adverse extrem de rare se pot observa reactii cutanate pasagere la locul de aplicare (decolorarea pielii si alopecie locala prurit eritem) si prurit generalizat sau alopecie. In mod exceptional dupa utilizare s-au observat hipersalivatie simptome neurologice reversibile (hiperestezie depresie semne nervoase) semne respiratorii sau voma.

Specii tinta:
Pisici.

Evitati supradozarea.
Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect va rugam informati medicul veterinar.

Recomandari privind administrarea corecta: in absenta studiilor de siguranta a produsului, intervalul minim dintre tratamente este de 4 saptamani.
Se recomanda evitarea umezirii excesive a parului cu produs deoarece va determina un aspect lipicios al parului la locul de tratament.Daca totusi acesta apare va disparea in 24 de ore de la aplicare.

Timp de asteptare: nu este cazul.

Precautii speciale pentru depozitare: a nu se lasa la vederea si indemana copiilor.
A se pastra in ambalajul original pentru a fi protejat de lumina. Acest produs medicinal veterinar nu necesita conditii speciale de temperatura de depozitare.

Prezentare produs:
Cutie de carton ce contine pipete de solutie cu doza unitara, fiecare pipeta este ambalata in punga triplex.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro