Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

FELOCELL CVR 1 DZ

Cod: FLLR

Detalii produs


Felocell-vaccin. DECLARAREA SUBSTANTELOR ACTIVE SI A ALTOR INGREDIENTE Compoziţia cantitativă şi calitativă:    Fiecare doză (1 ml) de Felocell CVR ...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI 
FELOCELL

DECLARAREA SUBSTANTELOR ACTIVE SI A ALTOR INGREDIENTE
Compoziţia cantitativă şi calitativă:

   Fiecare doză (1 ml) de Felocell CVR conţine următoarele:
   Ingredienţi activi:
  Virus viu atenuat contra panleukopeniei feline
  Minimum: 103 CCID50
  Virus  viu atenuat contra rinotraheitei virale feline (FVR), tulpina FVRm
  Minimum: 105.7 CCID50
  Virus viu atenuat contra calicivirozei feline(FCV), tulpina F-9
  Minimum: 106.2 CCID50

Forma farmaceutică:
  Felocell CVR este un vaccin constituit dintr-o fracţiune liofilizată ce conţine virusurile atenuate – FPL,   FVR şi FCV şi care reconstituie cu diluant steril.

Proprietăţi imunologice:
  Felocell CVR este recomandat pentru vaccinarea pisicilor sănătoase şi este un ajutor în prevenirea rinotraheitei virale feline (FVR) cauz de herpes virusul felin de tip 1, a calicivirozei respiratorii feline produsă de calicivirusul felin (FCV) şi a panleukopeniei (FPL) produsă de parvovirusul felin. Vaccinarea induce instalarea imunităţii la pisicile sănătoase contra enteritei infecţioase feline(panleucopenie)şi a afecţiunilor respiratorii produse de FVR şi calicivirus.

Speciile ţintă
  Pisici.

Indicaţii
  
Felocell CVR induce imunizarea activă a pisicilor sănătoase împotriva virusului rinotraheitei feline, a calicivirusului şi a virusului panleukopeniei.

Contra-indicaţii
  Produsul este eficient in cazul animalelor sănătoase.
  Un răspuns imun protectiv poate să nu se producă dacă animalele sunt în perioada de incubaţie a unei boli infecţioase, sunt malnutrite sau parazitate, sunt stresate ca urmare a transportului sau datorită condiţiilor de mediu, sau vaccinul nu este administrat în concordanţă cu indicaţiile de pe prospect.

Efecte indezirabile
  Necunoscute

Precauţii  speciale de utilizare
  Pentru administrarea vaccinului trebuie utilizate ace şi seringi sterile.
  Nu se va steriliza locul de administrare cu substanţe chimice deoarece urmele rămase pot inactiva vaccinul.

Utilizarea în cursul gestaţiei şi lactaţiei
  Vaccinarea pisicilor gestante este bine să fie evitată.

Interacţiuni cu alte medicamente sau alte forme de interacţiuni
  Felocell CVR nu interferează cu producerea de anticorpi ca răspuns la vaccinarea cu unul din următoarele vaccinuri:contra leucemiei feline, a peritonitei infecţioase şi contra Chlamydiei psittaci.  Dimpotrivă, nici unul dintre aceste antigene nu interferează cu imunogenitatea lui Felocell CVR.

Posologie şi metoda de administrare
- Indicaţii generale:
  Este recomandată vaccinarea pisicilor sănătoase. Se va rehidrata, în mod aseptic, vaccinul liofilizat cu diluantul steril aflat în dotare, se va agita bine şi se va administra 1 ml intramuscular sau subcutanat.
Prima vaccinare
  Pisicile sănătoase în vîrsta de 12 săptămâni trebuie să fie vaccinate de 2 ori la interval de 3 – 4 săptămâni. Pisicile vaccinate mai devreme de a avea vârstă de 12 săptămâni vor fi revaccinate când vor împlini această vârstă.
- Revaccinare
  Este recomandată revaccinarea anuală cu o singură doză.

Supradozarea
  Investigaţiile efectuate privind efectele administrării unei supradoze de Felocell CVR confirmă siguranţa în această situaţie.

Indicaţii speciale (pentru fiecare specie ţintă)
  La fel ca şi alte vaccinuri, reacţiile anafilactice pot apare în momentul utilizării lui. Antidotul iniţial este epinefrina care trebuie să fie urmată de terapie de susţinere corespunzătoare.

Precauţii speciale pentru persoanele ce administrează produsul
  Nu sunt.

Incompatibilităţi
  Nu sunt.

Prezentare
  Cutii conţinând 25 de flacoane de o doză împreună cu flacoanele ce conţin diluantul steril.

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie pisica
UM FL

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL III 2019

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro