Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

CEVAZURIL DRENCH SYR FOR 250ML

Cod: CDR

Detalii produs


Toltrazuril

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR
CEVAZURIL DRENCH SYR 250ml
, suspensie orala pentru purcei.

DECLARAREA SUBSTANTELOR ACTIVE SI A ALTOR INGREDIENTE
Fiecare ml contine:
Toltrazuril ......... 50 mg.
CONSERVANTI
Benzoat de sodiu (E211) ....... 2.1mg.
Propionat de sodiu (E 281) ....2.1 mg.

INDICATII
Pentru prevenirea semnelor clinice ale coccidiozei la purceii nou nascuti in fermele cu istoric confirmat de coccidioza cauzata de Isospora suis.

CONTRAINDICATII
Nu sunt.

REACTII ADVERSE
Nu se cunosc.
Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar.

SPECII TINTA
Purcei.

POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CALE (CĂI) DE ADMINISTRARE ŞI MOD DE ADMINISTRARE
Administrare pe cale orala, ca tratament individual. Fiecare purcel trebuie tratat in zilele 3 - 5 de viata cu o doza unica de 20 mg toltazuril/kg greutate vie, ceea ce corespunde cu 0.4 ml suspensie orala/kg greutate vie.
Suspensia orala trebuie agitata inainte de administrare.Tratamentul in timpul manifestarii bolii are, la purcei, efect terapeutic limitat, deoarece leziunile la nivelul intestinului subtire s-au instalat deja.

TIMP DE ASTEPTARE
Carne si organe: 77 zile

PRECAUŢII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE
Perioada de valabilitate după prima deschidere a ambalajului primar: 6 luni.
Atunci cand flaconul este deschis pentru prima data, scrieti in spatiul special de pe eticheta data la care va fi aruncat produsul ramas in flacon. A nu se utiliza după data expirării marcată pe ambalaj. Acest produs medicinal veterinar nu necesită condiţii speciale de depozitare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

PROPRIETATI FARMACODINAMICE
Toltrazuril este un derivat de triazinon. Actioneaza impotriva coccidiilor din genul Isospora. Actioneaza impotriva tuturor stadiilor intracelulare de dezvoltare ale coccidiei: merozoitii (multiplicarea asexuata) si gametogonii (faza sexuata), toate stadiile fiind distruse, deci are un efect coccidiocid.

PARTICULARITATI FARMACOCINETICE
Dupa administrarea orala toltrazuril este absorbit lent, cu o biodisponibilitate de 70%. Concentratia maxima (Cmax) a toltrazurilului este de 8.9 mg/L si se atinge dupa aproximativ 24 de ore. Principalul metabolit este toltrazuril sulfone. Eliminarea toltrazurilului este lenta cu un timp de eliminare prin injumatatire de aproximativ 76 ore. Principala cale de excretie este prin fecale.

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL III 2019

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro