Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

NEKROVEYXYM 50ML

Cod: 6216

Detalii produs


Chimotripsina Tripsina Papaina

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
NEKRO VEYXYM - suspensie injectabila pentru bovine, ovine si caprine.

DECLARAREA (SUBSTANTEI) SUBSTANTELOR ACTIVE SI A ALTOR INGREDIENTE (INGREDIENTI)
1 ml. contine:

Substante active:
Chimotripsina   1200 U-FIP;
Tripsina                120 U-FIP;
Papaina                  15 U-FIP;

INDICATII
Stimularea sistemului imun nespecific, eliminarea pe cale enzimatica a proceselor inflamatorii exudative ca tratament suplimentar.

REACTII ADVERSE
La o doza mai mare de 0,8 ml Necro Veyxym/ 10 kg greutate corporala reactiile adverse trebuie luate in considerare. Injectia intramusculara cu Nekro Veyxym provoaca o durere si o reactie inflamatorie locala partiala dependente de doza. Ambele, reactia inflamatorie locala si reactia dureroasa sunt corelate ca intensitate cu frecventa administrarii si doza. Nu trebuie depasita o doza de 0,8 ml Nekro Veyxym/10kg greutate corporala, deoarece poate cauza o distrugere substantiala a celulelor musculare. Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar.

SPECII TINTA
Bovine, ovine si caprine.

POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CALE (CAI) DE ADMINISTRARE SI MOD DE ADMINISTRARE
Pentru injectare intramusculara.
Bovine, ovine si caprine.
0,4 ml/10kg greutate corporala.
Se injecteaza in locuri diferite, in functie de volumul de injectat.
Se va administra o data sau de doua ori intr-un interval de 24 de ore.
Agitati bine inainte de folosire.

TIMP DE ASTEPTARE
Carne si organe:     0 zile;
Lapte                      0 zile.

ATENTIONARE (ATENTIONARI) SPECIALA (SPECIALE)
Precautii speciale:
Nu se va depasi o doza totala de 0,8 ml Nekro Veyxym/10 kg greutate corporala. In caz de contaminare accidentala a pielii si mucoaselor cu Nekrom Veyxym, este suficient sa se spele pielea cu apa si sapun sau sa se clateasca mucoasa cu multa apa pentru a evita complicatiile.
Interactiuni:
Administrat concomitent cu antibioticele amplifica eficacitatea lor, mai ales in caz de procese infectioase purulente, gangrenoase sau necrotice.

SUPRADOZARE
La o doza mai mare de 0,8 ml Nekro Veyxym/10 kg greutate corporala reactiile adverse trebuie luate in considerare. Injectia intramusculara cu Nekro Veyxym provoaca o durere si o reactie inflamatorie locala partiala dependenta de doza. Ambele, reactia inflamatorie locala si reactia dureroasa sunt corelate ca intensitate cu frecventa administrarii si doza. La vaci, distrugerea celulelor musculare are loc la doze mai mari de 0,2 ml Nekro Veyxym /10 kg greutate corporala. la vitei aceasta are loc la doze mai mari de 0,4ml Nekro Veyxym/ 10kg greutate corporala. In orice caz aceste procese vindeca fara complicatii.

PREZENTARE
Flacon multidoza de sticla incolora tip II de 50 ml.  

 

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie rumegatoare
UM FL

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro