Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

AGALAXIN 50DZ

Cod: 1307

Detalii produs


Substanța activă: Mycoplasma agalactiae, tulpina S/94, cu titrul minim înainte de inactivare de 106 UFC/ml şi inducând o creştere a anticorpilor aglutinanţi de cel puţin două diluţii binare sau cel puţin 8-11 unităţi ELISA (kit A.F.S.S.A.) per doză.

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR
AGALAXIN -
Vaccin inactivat hidroxidat contra agalaxiei contagioase a oilor și caprelor.

COMPOZIŢIE
Substanța activă: Mycoplasma agalactiae, tulpina S/94, cu titrul minim înainte de inactivare de 106 UFC/ml şi inducând o creştere a anticorpilor aglutinanţi de cel puţin două diluţii binare sau cel puţin 8-11 unităţi ELISA (kit A.F.S.S.A.) per doză.
Alte ingrediente: gel de hidroxid de aluminiu, formaldehidă.

SPECII ŢINTĂ
Ovine şi caprine.

INDICAŢII
Pentru imunizarea oilor şi caprelor clinic sănătoase, contra agalaxiei contagioase a oilor şi caprelor atât în efectivele indemne, cât şi în cele în care boala evoluează. Imunitatea se instalează după 14 zile de la prima vaccinare, dar este deplină după 21 de zile de la vaccinarea de rapel. Durata imunităţii este de 6 luni de la data ultimei vaccinări. Întreţinerea stării de imunitate a efectivelor se menţine prin revaccinări periodice din 6 în 6 luni.

CONTRAINDICAŢII
Nu se vaccinează animalele aflate în stare de gestaţie avansată (două săptămâni înainte de fătare). Nu se vaccinează animalele cu stare proastă de întreţinere, suferinde de boli nutriţional-metabolice sau cele parazitate întrucât imunizarea poate fi necorespunzătoare.

REACŢII ADVERSE
Vaccinul nu produce reacţii generale postvaccinale. După administrare pot apărea reacţii locale (sub forma unui nodul care reprezintă depozitul de vaccin) de intensitate redusă şi tranzitorii. Uneori, atunci când vaccinul se administrează în perioada de lactaţie, se poate înregistra o scădere a producţiei de lapte, care revine la normal în 2-3 zile. În cazuri rare, pot apărea reacţii alergice care pot fi tratate cu medicaţie antihistaminică (DEXAMETAROM, ALERGOTRAT 3%).

DOZE, MOD ŞI CALE DE ADMINISTRARE

Doza vaccinală este de 1 ml/animal, indiferent de talia animalului. Se administrează subcutanat, la baza cozii sau la pliul ei. Prima vaccinare se efectuează în a doua parte a gestaţiei (începând cu luna a 3-a) iar rapelul la 14-21 de zile, fără a depăşi luna a 4-a de gestaţie. În caz de necesitate vaccinarea se poate face după aceeaşi formulă şi în perioada de lactaţie.

RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ
Se recomandă scoaterea flacoanelor cu vaccin de la frigider cu 2-3 ore înainte de începerea vaccinării pentru ca produsul să ajungă la temperatura de 15-25 °C. Flaconul cu vaccin se agită bine înainte de întrebuinţare şi pe tot parcursul vaccinării pentru a evita sedimentarea adjuvantului. Se vor folosi seringi şi/sau ace de unică folosinţă. Vaccinul nu se amestecă în acelaşi recipient cu alte produse medicinale. În vederea vaccinării, animalele gestante se vor contenţiona cu atenţie.

TIMP DE AŞTEPTARE
Carne, lapte = 0 zile.

ALTE INFORMAŢII
Flacon conținând 50ml (doza).

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0
Specie rumegatoare
UM FL

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL II 2018

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro