Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Promotii DDD

Produse noi

Promotii Vet

Promotii Pet

Produse
Bine ai venit!

VL OROPHARMA SAMPON ROZATOARE FURRY FOAM 150ML/460703

Cod: 460703

Detalii produs


DENUMIREA PRODUSULUI VL OROPHARMA SAMPON ROZATOARE FURRY FOAM 150 ML Prezentarea Produsului Oropharma Furry este o spuma de curăţare uscată pentru rozătoare şi iepuri care are in continut rozma...

Descriere

DENUMIREA PRODUSULUI
VL OROPHARMA SAMPON ROZATOARE FURRY FOAM 150 ML


Prezentarea Produsului

Oropharma Furry este o spuma de curăţare uscată pentru rozătoare şi iepuri care are in continut rozmarin, siliciu,  sulf şi  aminoacizi. Acesta reduce pierderea părului şi întăreşte firul de la radacina pana la varf. Extractul de rozmarin, neutralizează mirosul care apare uneori datorită dezvoltarii bacteriilor.

Indicaţii pentru utilizare

Tineţi în poziţie verticală şi apăsaţi pompa de două sau trei ori. Aplicaţi cu un burete si masati. Se lasă unul sau doua minute sa se absoarbă bine. Ştergeţi până la uscare cu un prosop curat.

Specificatii Tehnice

Greutate (Kg) 0

Produse recomandate

BULETIN INFORMATIV TRIMESTRUL III 2019

Bazalegala: HG 878/2005 – Privind accesul publicului la informatia privind mediul Operatorul economic S.CBIOTUR EXIM SRL, cu sediul in localitatea Turnu Magurele, Str. G-ral Praporgescu nr.48, titular al domeniului de activitate cod CAEN 4675 Comert cu ridicata al produselor chimice ; CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri, desfasurat la punctul de lucru din comuna Nanov, Str. Sos. Alexandria - TurnuMagurele, km 5, Jud.Teleorman,reglementat prin Autorizatia de Mediu nr.61/13.04.2012, pune la dispozitia publicului, urmatoarele informatii privind mediul:

- in trimestrul II 2018, nu s-au produs fenomene de poluare accidentala sau accidente iminente cu impact negativ asupra calitatii factorilor de mediu;

- cerintele si conditiile specifice stabilite in Autorizatia de Mediu privind monitorizarea gestiunii deseurilor sunt respectate in conformitate cu prevederile:

- Legii 211/2011 privind gestiunea deseurilor

- HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusive deseurile periculoase.

Detalii contact

Telefon: 0247 316 054
Fax: 0247 316 054
Email: office@biotur.ro

Categorii de produse
designed by headstart.ro